SÄHKÖURAKOINTI LUOTETTAVASTI LAPPEENRANNASSA JA lähiseudulla

Soita heti ja varaa aika

Sähköliike Novoka Oy tarjoaa sähköurakoinnin palveluja kaikille yksityisistä talouksista kuntiin, taloyhtiöihin ja liikelaitoksiin. Toimimme Etelä-Karjalassa 100 kilometrin säteellä Lappeenrannasta. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia sähköurakointipalveluita ja otamme hoitaaksemme kaikenlaiset työtehtävät ja kohteet. Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri. Tiimistämme löytyy osaamisen ja kokemuksen lisäksi halua oppia uutta ja kehittää itseämme ja toimintaamme jatkuvasti.

Kuulemme mielellämme sinun sähköurakointiprojektistasi. Ota siis yhteys ammattilaiseen ja keskustellaan siitä, miten voimme parhaiten palvella sinua.

Täytämme sähkötekniikan korkeat vaatimukset

Sähkötekniikan vaatimustaso on noussut nopealla tahdilla viime vuosien aikana. Kehityksen mukanaan tuomat muutokset ja vaatimukset ovat muuttaneet myös sähköurakoinnin tarjoajien työtä. 


Kaikki eivät ole pysyneet mukana muutoksessa. Harkitse siis tarkkaan oikeaa yhteistyökumppania, kun olet aikeissa toteuttaa projektisi sähköliikkeen kanssa. Oikeilla ratkaisuilla sinulla on mahdollisuus kasvattaa kiinteistösi arvoa, parantaa viihtyvyyttä ja säästää energiakuluissa pitkällä tähtäimellä, turvallisuutta unohtamatta. Kauttamme saat varmasti luotettavat sähköalan ratkaisut, joiden hyödyt ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen. Koulutettu ja kokenut henkilöstömme on jatkuvasti ajan tasalla alalla tapahtuvissa muutoksissa. Myös tekniikkamme vastaa tämän päivän vaatimuksia, ja mikä tärkeintä, työkalumme ovat aina osaavissa käsissä.


Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäsen, joten saamme ajantasaisesti tietoomme kaikki uusimmat muutokset säädöksissä ja työskentelytavoissa. Pysymme mukana ajan hermolla, mikä näkyy kerta toisensa jälkeen onnistuneina suorituksina sekä pitkinä ja luottamuksellisina asiakassuhteina.


Yksi alallamme tapahtuneista tuoreimmista muutoksista on uusiutuvan energian huima kehitys. Tutustu uusiutuvan energian ratkaisuihimme tästä. Henkilöstömme auttaa sinua mielellään ja vastaa kysymyksiisi sähkötekniikan asioissa. Olemme tavoitettavissasi myös, kun arvioit oikean sähköurakoitsijan valintaa.

SÄHKÖURAKOINNIN OSA-ALUEET:

  • sähköasennukset
  • sähköhuollot
  • rakennussähköistykset
  • tele- ja tietoliikennejärjestelmät
  • puhelin ja ATK
  • paloilmoitin
  • heikkovirtajärjestelmät
  • aurinkopaneelit